Gitaartaxatie

Gitaartaxatie

Benieuwd naar de actuele waarde van jouw instrument

Gitaartaxatie

Je hebt een gitaar, of een ander instrument, waarvan je je afvraagt hoeveel het waard is omdat je het wilt verkopen. Je hebt een oud, vintage, instrument dat je wilt laten verzekeren maar je hebt geen idee wat de actuele waarde is Jouw favoriete instrument heeft zojuist een smak gemaakt of een mede-bandlid heeft jouw gitaar alvast in de bus gezet maar is vergeten de portieren af te sluiten? Dan heb je een betrouwbaar en erkend adres nodig om een taxatierapport te laten maken zodat de zaken met de verzekering soepel afgehandeld kunnen worden of om te zorgen dat je de waarde van je instrument weet zodat je het juiste en realistische bedrag voor je instrument ontvangt.

Taxatie in de praktijk

Omdat ik al jaren in de muziekwereld actief ben geldt ik voor de verzekeringswereld als een vertrouwd en betrouwbaar adres waardoor verzekeringszaken meestal soepel en probleemloos afgehandeld worden. Het contact met de betreffende maatschappij wordt dan door mij verzorgd waardoor je geen moeilijke vragen hoeft te beantwoorden. De prijs van een taxatie is afhankelijke van de waarde van het instrument en het aantal instrumenten.

Gitaartaxatie

Taxatie van jouw gitaar

Naast gitaartaxatie verzorg ik ook gitaarles, gitaar reparatie & gitaar customizing om de gitaren beter te laten spelen en klinken.

gitaar

Geïnteresseerd geraakt
in mijn Gitaartaxatie diensten?

Neem contact op