Gitaar reparatie Utrecht

Gitaar reparatie Utrecht

De gitaar laten klinken zoals jij dat wilt

Gitaar reparatie Utrecht

Voor de meeste gitaristen heeft een gitaar niet alleen een economische waarde, maar ook – of vooral – een emotionele. Als er iets mis is met je gitaar of als je haar wilt customizen of onderhouden, geef je hem niet aan de eerste de beste gitaarreparateur af. Je gaat op zoek naar een betrouwbaar adres, naar een reparateur met vaardige handen en respect voor jouw instrument. Met meer dan 35 jaar ervaring en klanten als de voormalige gitarist van Ilse de Lange, De Heideroosjes, Dee Dee Ramone en Rowwen Heze mag je stellen dat Jan-Willem Eleveld zo’n gitaarreparateur is. 

Maar ook als je (nog) niet tot de top behoort kun je voor een gitaar reparatie in Utrecht bij Jan-Willem terecht. Leuk zelfs! En wie weet, behoor je na wat aanpassingen die jouw gitaar een eigen sound geven straks wél tot de top!

Veel voorkomende gitaar reparaties Utrecht

• Lakreparaties;
• Vlakken of vervangen van frets;
• Vervangen en stellen van snaren;
• Topkammen of zadels vervangen;
• Reparaties aan elektronica;
• Hals-hoek reparaties;
• Verbeteren van de bespeelbaarheid;
• Naast gitaar reparaties Utrecht ook onderhoud, customizing, taxatie, restauratie en complete gitaarbouw.

View the embedded image gallery online at:
https://jweleveld.nl/gitaarreparatie-utrecht#sigProId7b5ef3ec26

Reparaties aan elk type gitaar

Vanaf het moment dat Jan-Willem Eleveld zijn eerste gitaar had, heeft hij daar ook reparaties en aanpassingen aan uitgevoerd waarna ook andere gitaristen hem vroegen hun gitaren onder handen te nemen. Naast dit werk als zelfstandige was Jan-Willem fabrieksreparateur voor merken als Cort, Danelectro, Godin en Seagull. Tevens heeft hij als hoofd kwaliteitscontrole en reparatie bij Gibson Europe gewerkt. Hij was daar tevens schakel tussen Gibson Europe en Gibson USA. In die jaren bezocht hij alle Gibson fabrieken in Amerika en werkte voor grote namen als Beth Hart, Gem, Oasis en The Cardigans. Je kunt wel stellen dat Jan-Willem elk type gitaar wel in handen heeft gehad. Vanuit zijn interesse voor de gitaar en de geschiedenis ervan, werkt hij graag met vintage gitaren en voert hij tevens resonator (Dobro National) reparaties uit.

Daarom Jan-Willem Eleveld voor je gitaar reparatie in Utrecht

Meer dan 35 jaar ervaring;

• Gewerkt voor bekende en minder bekende artiesten in Nederland en Amerika;

• Als fabrieksreparateur gewerkt met Danelectro, Seagull, Godin en Cort;

• Jarenlange ervaring bij Gibson Europe;

• Met respect voor en ervaring met elk type gitaar;

• Ook jouw gitaar reparatie in Utrecht, ongeacht model, merk en prijsklasse.

 

Gitaar customizing, geef je gitaar een eigen sound

Door je gitaar aan te passen – het zogenoemde customizen – geef je jouw gitaar een eigen sound. Jouw speeltechniek doet de rest. Die aanpassingen kunnen groot of klein zijn, van het vervangen van een topkam, brug of staartstuk tot bijvoorbeeld een Tokai Tele hals met Reverse Headstock op een Fender Squier body zetten. Die aanpassingen zijn persoonlijk en bedoeld om de bespeelbaarheid en het geluid te verbeteren.

 

Gitaar reparatie Utrecht

Ook voor jouw gitaar reparatie in Utrecht

Waar in Utrecht je ook woont, je bent zo bij Jan-Willem Eleveld in Vianen. Geen prijsopgave via telefoon of mail omdat een reparatie of aanpassing via die media nooit goed te beoordelen zijn. Maak een afspraak en kom langs om samen de gitaar en de mogelijkheden te bespreken. Na de prijsopgave beslis je of je de gitaar reparatie in Utrecht door wilt laten gaan.

gitaar

Geïnteresseerd geraakt
in mijn Gitaar reparatie Utrecht diensten?

Neem contact op