Gitaar reparatie Vianen

Gitaar reparatie Vianen

De gitaar laten klinken zoals jij dat wilt

Gitaar reparatie Vianen

Vanaf het eerste moment dat ik begon met gitaarspelen ben ik ook aan mijn instrumenten gaan sleutelen om de bespeelbaarheid en klank op mijn eigen wensen af te stemmen.
Daar kwamen ook verschillende teleurstellende ervaringen met de reguliere muziekhandel bij waardoor ik besloot om mijn kennis en vaardigheid in dienst te stellen van andere gitaristen en bassisten.
Door mijn interesse in het ontstaan, en de geschiedenis, van de gitaar heb ik veel ervaring met ‘vintage’ gitaren maar, daarnaast, ben ik natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

View the embedded image gallery online at:
https://jweleveld.nl/gitaarreparatie-vianen#sigProId43013331ab

Je gitaar laten repareren

In een persoonlijk gesprek wordt geïnventariseerd wat de wensen, eisen van de muzikant zijn en wordt samen gekeken hoe die te verwezenlijken zijn. Vervolgens wordt een, vrijblijvende, prijsopgave gemaakt. en wordt beslist of de gitaar reparatie door gaat. Ik wordt veel gebeld voor prijsopgaven maar ben gesopt met het telefonisch verstrekken van prijzen omdat dit in de praktijk niet werkt. Ik hanteer wel een aantal vaste tarieven voor standaard gitaar reparaties maar die zijn dan altijd onder voorbehoud.

Gitaar reparatie Vianen

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vindt ik zeer belangrijk omdat het om muziek & emoties gaat. Naast gitaar reparaties verzorg ik natuurlijk ook alle aanpassingen & gitaar customizing aan instrumenten om een ze beter te laten spelen en klinken.

gitaar

Geïnteresseerd geraakt
in mijn Gitaar reparatie Vianen diensten?

Neem contact op